Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenals försvarsjakt fortsätter - sammanlänkas med bosnisk back

Han har sammankopplats med Arsenal förut och nu är han på tapeten igen. Minmex.com skriver att Montpelliers bosniske mittback Emir Spahic är ett hett alternativ för Londonklubben och att mittbacken skulle vara ett bra komplement för de övriga försvararna i klubben. 30-åringen som spelat i Montpellier sedan 2009 har 45 landskamper för Bosnien på meritlistan.

Sedan tidigare är både Boltons Gary Cahill och Werder Bremens Per Mertesacker två namn som sammankopplats med klubben och dessutom ska man vara nyfiken på Nicola Legrottaglie skriver Daily Mail. Kanske mindre tveksamt då den italienska försvararen tidigare deklarerat att han vill´avsluta sin karriär i Juve.

Publicerad 2011-01-12 kl 13:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons