POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan löser krisen med Roma-stjärnan

Efter söndagens 4-4-match mot Udinese känner sig nog Milan-tränaren Massimiliano Allegri oerhört bekymrad över lagets försvarsspel. Nu planerar han att värva Romas storback Philippe Mexes vars kontrakt med huvudstadslaget går ut i sommar. Fransmannen verkar inte särskilt intresserad över att förlänga och enligt La Gazzetta dello Sport kan klubben nu tvingas sälja Mexes till Milan för att få ut något för sin guldklimp.

Även Arsenal kopplas ihop med Wengers landsman.

Publicerad 2011-01-13 kl 00:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå