POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Förra Real- och Chelsea-stjärnan till USA

Claude Makelele är på väg till superklubben i MLS, Los Angeles Galaxy. Enligt uppgifter i fransk press är redan den defensiva mittfältaren på plats i USA för att förhandla om ett kontrakt och en flytt från PSG.

Den förra Chelsea– och Real-spelaren sade inför säsongen att det här skulle vara hans sista. Men amerikanerna verkar dock ha fått fransmannen på andra tankar. Men frågan är vad LA Galaxy ska med en 37-årig, skadebenägen, slitvarg till. Lockar det publik?

Publicerad 2011-01-16 kl 11:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå