POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea vill köpa sig ur krisen - Udinesestjärna på intåg?

Först ryktades det om att David Luiz var på väg till Chelsea, nu ska nästa bomb vara på gång då man vill ta in Udineses chilenska stjärna Alexis Sanchez. Sanhez som varit sammankopplad med en massa klubbar har själv deklarerat att han kan tänka sig lämna klubben för spel i ett bättre lag.

För Chelseas del ska det vara så konkret att klubben är redo att lägga ett bud för yttern och enligt Daily Mail ska budet vara värt 277 miljoner kronor. Återstår att se om budet räcker för den italienska klubben.

Publicerad 2011-01-17 kl 14:03

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå