POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ramos kan lämna Real - Milan, Inter och Chelsea sugna

Enligt Gazzetta dello Sport kan Sergio Ramos och Real Madrid gå skilda vägar redan till sommaren. Och någon ny klubb kommer inte den spanska landslagsbacken ha några problem att hitta då anbuden lär ligga på hög.

Storklubbarna som det spekuleras mest om ska vara de italienska rivalerna Milan och Inter samt engelska Chelsea. När de gäller de italienska klubbarna är det ett byte plus pengar som ska lösa en övergång och enligt Gazzettan och Milan sägs vara beredda på att offra Thiago Silva samtidigt som Maicon skulle  lösa övergången för Inter.

Publicerad 2011-01-18 kl 14:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå