POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Kagawa - Dortmund bekräftar Manchester Uniteds intresse

Vi har sagt det förr, men nu är det på tapeten igen. Manchester Uniteds tränare Sir Alex Ferguson vill knyta sig an Borussia Dortmunds playmaker Shinji Kagawa. 21-åringen som värderas till 210 miljoner kronor har blivit erbjuden nytt kontrakt av den tyska klubben.

– Vi hoppas kunna finna en långsiktig affär kring Kagawa och kommer inte att få panik om vi inte lyckas eftersom United har uttryckt sitt intresse, säger Dortmunds generaldirektör Michel Zorc till Daily Mirror.

Publicerad 2011-01-21 kl 12:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå