POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uniteds tremanna-lista till van der Sars ersättare

Manchester United måste ersätta Edwin van der Sar med en riktig världsmålvakt. Klubben ska inte tro på andrekeepern Tomasz Kuszczak eller ynglingen Anders Lindegaard och är stormålvakterna som de vill ska ta över förstaplatsen.

Enligt brittiska Telegraph vill man ha antingen ha VM-målvakterna Manuel Neuer, Maarten Stekelenburg eller Atleticos David de Gea till Old Trafford. Dessa har som bekant kopplats ihop med storklubben en rätt lång tid, men nu ska det stå bara mellan dessa tre. United ska alltså ha räknat bort bland annat Lyons Hugo Lloris, Sebastian Frey eller Igor Akinfeev och uteslutit dem från listan.

Publicerad 2011-01-28 kl 09:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå