Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelseas räddning - ska spendera en miljard

Roman Abramovich verkar ha tröttnat på att se sitt Chelsea kämpa för att hänga kvar i toppen. Laget har visserligen stått för en rad starka insatser på sista tiden, men den ryska ägaren verkar ändå tycka att det krävs nyförvärv. Och pengarna för dem tar han från egen ficka.

Enligt the Mirror vill Abramovich lägga hisnande 100 miljoner pund på nya spelare – och en av dem är förstås Fernando Torres. Det första budet som Liverpool tackat nej till, ska ha varit i trakterna kring 35 miljoner pund. Senare kom det fram till Chelsea ville ge Liverpool 50 miljoner pund plus Daniel Sturridge, för att få Torres. Och nu kan det alltså bli mer.

Dessutom jagar som bekant klubben en ny mittback, och med de nya miljonerna som Abramovich – enligt the Mirror – slänger in, bör det finnas resurser att lösa antingen David Luiz eller Gary Cahill från sina respektive klubbar.

Publicerad 2011-01-30 kl 10:56

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons