POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

"Argentinare klar för Arsenal"

Arsene Wenger kan ha värvat sin första argentinare till Arsenal. 23-årige Richardo Alvarez ska, enligt FoxSports, vara överens med Arsenal om ett kontrakt, som tar honom till klubben när hans kontrakt med Velez Sarsfield går ut efter säsongen.

Alvarez är en teknisk mittfältare som har sina styrkor i offensiven och Wenger tros vilja använda honom i en ytterposition i sin 4-2-3-1-uppställning. Spelaren har dessutom ett italienskt pass, vilket skulle underlätta när det ställs krav på arbetstillstånd hos icke EU-medborgare.

Publicerad 2011-05-20 kl 22:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå