POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Efter prostitutionsskandalen – nu lämnar dos Santos Barca

Jonathan dos Santos ser ut att lämna Barcelona för Real Zaragoza. Enligt spanska tidningen Sport anser Barcelona att det bästa för spelaren vore att utvecklas någon annan stans.

Real Zaragoza har visat mest intresse och uppges få betala 9 miljoner kronor för mexikanen. Däremot uppges Barcelona förhandla in en återköpsklausul, då Pep med tränarstab gillar spelaren och ser honom som en lämplig barcaspelare, om han tar fler steg i sin utveckling.

Jonathan dos Santos, lillebror till Giovani dos Santos, var senast omtalad i en sexskandal där han tillsammans med sju andra mexikanska landslagspelare misstänktes för att ha anlitat prostituerade. Dos Santos blev utsparkad ur Copa America-truppen och enligt Sport ska denna episod inte ha stärkt dos Santos aktier hos Barcelona-ledningen.

 

Publicerad 2011-07-15 kl 09:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå