Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Inter och City överens om Tevez

Inter har lagt ett bud på Carlos Tevez, uppger Corriere dello Sport. Budet uppges ligga runt 265 miljoner kronor och summan är tänkt att betalas i flera delbetalningar. Inter och Manchester City uppges vara så gott som överens om en affär vilket dock inte Carlos Tevez själv är. Inte med Inter, då La Gazzetta dello Sport publicerat bilder på Tevez, Milans vicepresident Adriano Galliani och agenten Kia Joorabchian leende vid ett middagsbord.

Tevez verkar ha siktet inställt på att hamna i Milan, men om klubben inte kommer överens med Manchester City ser argentinaren ut att hamna i Inter som till skillnad från lokalrivalen uppges ha en överenskommelse med engelsmännen.

ANNONS
Publicerad 2012-01-06 kl 11:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto