Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelseas brasse försöker övertala Neymar

Oscar värvades av Chelsea tidigare i sommar och nu hoppas brassen att hans landsman Neymar ska göra honom sällskap. De är just nu i Oscars nya hemstad London för OS och där pågår nu en liten övertalningskampanj.

– Nu när vi har varit i London har jag berättat för Neymar om Chelseas ambitioner. När det blir dags för honom att välja en europeisk klubb hoppas jag kunna övertala honom, säger Oscar till The People.
Själv hade han inga problem att bestämma sig innan han skrev på för Chelsea.

– När min agent berättade att Chelsea ville ha mig var det inget att fundera över. De är ju hela Europas mästare och visar ändå att de vill förbättra truppen. Att vinna Champions League och sen värva spelare som mig och Eden Hazard visar vilka ambitioner ägaren och tränaren har.

– Med den truppen vi ha siktar jag på att vinna både Premier League och Champions League.

Publicerad 2012-08-05 kl 15:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons