Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Redknapp: "Klubben har lovat Modric en flytt till Real"

Tottenhams fans måste förbereda sig för en framtid utan Luka Modric.
Så lyder beskedet från Harry Redknapp.
– Vår ordförande har lovat honom att gå till Real Madrid, säger lagets tidigare manager.

Följetången närmar sig sitt slut. Det verkar som att den kroatiske mittfältaren får lämna White Hart Lane, vilket han under olika perioder begärt i flera säsonger. När han förra året nekades en flytt till Chelsea ska det ha varit mot löfte att få göra en transfer den här sommaren i stället, skriver the Guardian.

– Jag skulle inte räkna med Luka Modric till Spurs ligastart. Klubben säljer honom gärna om vi får ett bra pris. Ordföranden (Daniel Levy) sade till honom ifjol: ”Ge oss ett år till och om Real sedan hör av sig ska jag inte stå i vägen”, säger Harry Redknapp till the Sun.

Publicerad 2012-08-05 kl 18:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons