Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tottenham släpper Van der Vaart

Holländske stjärnan Rafael Van der Vaart kan vara på väg bort från Tottenham. Enligt uppgifter till The Daily Mail är Tottenham beredda att sälja mittfältaren för 104 miljoner kronor.  Van der Vaarts före detta klubb Hamburg ska vara intresserade av att köpa tillbaka mittfältaren men klubbarna är ännu inte överens om priset.

Van der Vaart kom till Tottenham från Real Madrid år 2010 och har blivit en publikfavorit på White Hart Lane, men fick börja på bänken i Tottenhams premiärförlust mot Newcastle. Holländaren kom in med tjugo minuter kvar då han bytte av Gylfi Sigurdsson.

 

 

Publicerad 2012-08-23 kl 11:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons