POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

United lade misslyckat jättebud på Neymar

Okej, transferfönstret har stängt i de allra flesta länder, men det trillar fortfarande in en och annan godbit så vi ger Sillybloggen lite konstgjord andning och ser om vi kan få hjärtat att slå igen.

Enligt The Sun (vi vet) så lade Manchester United ett jättebud på Santos superstjärna Neymar under transferfönstrets sista dag. Enligt tabloiden erbjöds den brasilianska klubben hela 38 miljoner pund, drygt 400 miljoner kronor.

Neymar som sägs jagas av både Real Madrid och Barcelona har än så länge stannat i den brasilianska ligan, och kommer alltså att göra det ytterligare en tid då Santos ska ha nobbat budet. Om uppgifterna stämmer så är det det andra misslyckade budet på en brasiliansk stjärna efter att United gick miste om Lucas Moura som i stället gick till PSG.

Publicerad 2012-09-05 kl 08:39

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå