Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

L’Equipe: Beckham väljer PSG

Sillybloggen

Vart David Beckham ska hamna har blivit en av transferfönstrets största snackisar. 37-åringen gick tidigare ut med att MLS-finalen skulle bli hans sista för LA Galaxy och att han nu är sugen på ett sista äventyr.

Engelsmannen har placerats i en rad klubbar. I England har Tottenham och QPR visat intresse, trots att Beckham gått ut med att han har svårt att se sig själv i en annan engelsk klubb än Manchester United.

Istället framstår Zlatan Ibrahimovics PSG som den hetaste kandidaten. Zlatan har själv uppmanat Beckham att välja klubben och tränaren Carlo Ancelotti har varit i kontakt med mittfältaren. Enligt L’Equipe har mittfältaren bestämt sig för att välja PSG framför bland annat Emir Bajramis Monaco. De uppges förhandlat med Beckham om ett kontrakt på sex månader, men får alltså stå tillbaka.

ANNONS
Publicerad 2012-12-05 11:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto