Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

L’Equipe: Beckham väljer PSG

Vart David Beckham ska hamna har blivit en av transferfönstrets största snackisar. 37-åringen gick tidigare ut med att MLS-finalen skulle bli hans sista för LA Galaxy och att han nu är sugen på ett sista äventyr.

Engelsmannen har placerats i en rad klubbar. I England har Tottenham och QPR visat intresse, trots att Beckham gått ut med att han har svårt att se sig själv i en annan engelsk klubb än Manchester United.

Istället framstår Zlatan Ibrahimovics PSG som den hetaste kandidaten. Zlatan har själv uppmanat Beckham att välja klubben och tränaren Carlo Ancelotti har varit i kontakt med mittfältaren. Enligt L’Equipe har mittfältaren bestämt sig för att välja PSG framför bland annat Emir Bajramis Monaco. De uppges förhandlat med Beckham om ett kontrakt på sex månader, men får alltså stå tillbaka.

Publicerad 2012-12-05 kl 11:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons