Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Balotellis prislapp: 28 miljoner pund – Milan väljer Pastore i stället

Milan är suget på att värva tillbaka Mario Balotelli till Serie A, men manchester citys prislapp avskräcker. Enligt italiensk media har engelsmännen satt ett minimipris på 28 miljoner pund, nästan 300 miljoner pund. Ett pris som de ekonomiskt ansträngda italienarna tycker är för högt.
Enligt Gazzetta dello Sport har Milan istället vänt blickarna mot PSG där Javier Pastore inte direkt rosar marknaden – och följaktligen har kopplats hopp med en flytt därifrån enligt normal silly season-logik. Skulle Milan ta upp jakten på Pastore så kan det bli konkurrens med lokalrivalen Inter som ryktats vara rejält suget på att värva Pastore.

Publicerad 2012-12-08 kl 13:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons