POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Juventus gör Llorente-försök i januari

Fernando Llorente meddelade nyligen att han definitivt kommer att lämna Athletic Bilbao när hans kontrakt går ut i sommar. Juventus har varit intresserat länge och nu kommer nya spanska uppgifter att italienarna kommer att göra ett försök att värva anfallaren redan i januari med förhoppning om en möjlighet att tjäna en slant på en spelare som ändå kommer att lämna ska kunna locka Athletic att släppa Llorente efter nyår istället för gratis i sommar.

Publicerad 2012-12-08 kl 11:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå