POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Chelsea på Falcaojakt i Madrid

Minns ni förra inlägget om hur Chelsea var på Higuainjakt? Jo, Abramovitjs personliga assistent, Marina Granovskaia, som jobbar speciellt med värvningar var som sagt i Madrid för att höra sig för om hur det var med möjligheterna att värva Higuain från Real. Nå, när hon hade surrat färdigt med Real-folket lämnade hon Bernabeu och tog sig söderut istan för att ta sig ett snack med ligans för tillfället bästa Madrid lag, Atlético. Anledningen? Jo, hon ville höra sig för om hur det låg till med möjligheterna att värva Falcao. Allt detta rapporterar The Telegraph.

Publicerad 2012-12-09 kl 14:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå