Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Chelsea på Falcaojakt i Madrid

Sillybloggen

Minns ni förra inlägget om hur Chelsea var på Higuainjakt? Jo, Abramovitjs personliga assistent, Marina Granovskaia, som jobbar speciellt med värvningar var som sagt i Madrid för att höra sig för om hur det var med möjligheterna att värva Higuain från Real. Nå, när hon hade surrat färdigt med Real-folket lämnade hon Bernabeu och tog sig söderut istan för att ta sig ett snack med ligans för tillfället bästa Madrid lag, Atlético. Anledningen? Jo, hon ville höra sig för om hur det låg till med möjligheterna att värva Falcao. Allt detta rapporterar The Telegraph.

ANNONS
Publicerad 2012-12-09 14:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto