Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dortmund öppnar för Lewandowski-flytt

Sillybloggen

De tyska regerande mästarna Dortmund kan sälja sin anfallsstjärna Robert Lewandowski. Det öppnar klubbdirektören Hans-Joachim Watzke för i en intervju med tyska Sport Bild.

– Vi kommer att behöva ta beslut i det här ärendet vid säsongens slut. Det kan vara ekonomiska faktorer som fäller avgörandet, säger Watzke.

– Vore det bäst att få in en stor transfersumma? Eller vore det ännu bättre att behålla Lewandowski för att se till att vi har en bra chans att kvalificera oss till Champions League, vilket skulle garantera oss en stor inkomst? Det är saker som vi måste ta ställning till, fortsätter Watzke.

En av klubbarna som tidigare har varit intresserade av Lewandowski är Manchester United. Klubben värvade i och för sig Robin van Persie i somras, men ryktas förlora Chicharito och ska fortfarande vara intresserade av Lewandowski.

Annons

En spelare som Dortmund däremot inte säljer är speldirigenten Mario Götze. Det är inte ens ett alternativ för klubben.

– Mario säger att han inte vill lämna klubben inom en snar framtid. Hans agent säger likadant och vi skulle inte släppa honom, säger Watzke.

Publicerad 2012-12-12 20:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto