Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Llorente sugen på Premier League

En av sommarens stora snackisar var Athletic Bilbaos anfallare Fernando Llorente. Det blev dock inte någon affär för den spanske landslagsanfallaren som dessutom har fått se sig petad i Athletic under hösten.

Nu har Llorente gått ut med att han känner sig lockad av en övergång till engelska Premier League.

– Jag gillar verkligen Premier League och jag har mer än en gång nämnt att det är en liga som tilltalar mig, säger Llorente till Sky Sports.

Anfallaren är trots sin höst på avbytarbänken högintressant för flera klubbar i Premier League. Tidigare har bland annat klubbar som Manchester City, Arsenal och Tottenham visat intresse för Llorente. Förra säsongen var han den spanjor som gjorde flest mål i La Liga, men verkar själv inte sikta på en flytt från avbytarbänken redan i vinter.

– Man vet aldrig. Premier League är ett bra val för min egen framtids skull, men vi får se vad som händer efter säsongens slut. Det är sant att det närmar sig januari, då jag kan skriva på för andra klubbar. Men jag lämnar det åt min bror och min agent. Själv fokuserar jag bara på fotbollen att hjälpa mitt lag, Athletic, säger Llorente.

Publicerad 2012-12-12 kl 14:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons