Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United och Arsenal jagar PSV-spelare

Trots att prislappen ligger på 182 miljoner kronor ser det ut som att Ola Toivonens lagkamrat, Kevin Strootman, är på väg att lämna PSV Eindhoven. Enligt The Sun är både Manchester United och Arsenal ute efter att värva mittfältaren som kallats för “den nye Mark van Bommel” i holländsk press.

22-åringen har själv gått ut och sagt att han vill spela “på den högsta nivån” och intresserade klubbar är det inte någon brist på. Förutom United och Arsenal uppges även Tottenham, Milan och Liverpool vara intresserade av Strootman.

Enligt en källa i PSV är det näst intill säkert att mittfältaren lämnar klubben i januari. Det ser dock ut som att United och Arsenal har ett försprång jämfört med de andra klubbarna och båda ska vara mycket intresserade av en affär.

Publicerad 2012-12-14 kl 11:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons