Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Welbecks uppmaning: Ta hit Bolt

Sillybloggen

Världens snabbaste man, Usain Bolt, har tidigare uttalat sig om att han inte skulle göra bort sig på fotbollsplanen. Han har även uttryckt sin starka önskan att få spela för sin favoritklubb Manchester United. Hittills har det närmaste han kommit varit att få ta emot en tröja inne på Old Trafford och Sir Alex Ferguson har öppnat för att han skulle kunna vara med i en uppvisningsmatch mot Real Madrids veteraner.

Nu uppmanar Uniteds anfallare Danny Welbeck att klubben ska låta Bolt få komma och provträna med A-laget.

– Han borde komma över och provträna, visa vad han kan. Han är den snabbaste mannen i världen, han är unik och jag beundrar sättet han förbereder sig inför sina lopp, säger Welbeck till klubbens hemsida.

I samband med OS i somras gick även Rio Ferdinand ut och hyllade Bolt. När Bolt twittrade om att han inte skulle tacka nej om han fick chansen att provträna med klubben svarade Ferdinand att han skulle lägga in ett gott ord för Bolt nästa gång han pratade med Ferguson. Något provspel har dock jamaicanen inte sett till, ännu.

Annons
Publicerad 2012-12-14 09:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto