Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ny tysk supertalang på väg till Man U - Seelers barnbarn mot Bayern München

Den tyska satsningen på unga talanger har de senaste åren gett spelare som Özil, Götze och Kroos. Nu uppges Manchester United vara på väg att plocka åt sig en ny stjärna, enligt sportsnewsireland.

Det handlar om Hamburgs sextonårige mittback Jonathan Tah som imponerat stort i de tyska ungdomslandslagen och spås en lysande framtid. Någonting som även uppmärksammats av Arsenal, men United ska för tillfället ligga först i racet om Tahs signatur då de rapporteras vara beredda att betala 3,2 miljoner kronor för den 192 cm långa mittbackstalangen.

Hamburg kommer troligen få det svettigt under januarifönstret. Storklubben Bayern München rycker i Hamburgs andre 16-årige supertalang, Levin Oztunali, och Hamburg har bekräftat storklubbens intresse. Oztunali är även barnbarn till en av de största inom tysk landslagsfotboll, Uwe Seeler.

Publicerad 2012-12-16 kl 10:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons