Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpool ger upp Sanchez - jagar Valencias anfallare

Att Alexis Sanchez skulle gå till Liverpool var otänkbart enligt Sanchez agent. Nu har Liverpool siktat in sig på en ny anfallare i La Liga.

Det är det före detta topplaget Valencia som Liverpool hittat sitt nya mål, deras hårt arbetande anfallare, Sofiane Feghouli. Enligt SuperDeporte har Liverpool tagit kontakt med spelaren samtidigt som den är mitt i förhandlingar om en förlängning med Valencia.

Eftersom Valencia fortfarande befinner sig i en pressad ekonomisk situation kan den algeriske landslagsmannen lämna klubben för att få in välbehövligt kapital. Feghouli beskrivs som en kantspelare som skulle kunna spela på någon av ytterpositionerna i Liverpools anfallsuppställning. I England jämförs han redan nu med Dirk Kuyt som hade en lyckosam tid i klubben.

Publicerad 2012-12-17 kl 17:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons