POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Chelseas nya plan: Barcas anfallare

Det ryktas mycket om Chelsea nu. The Daily Mail skriver att Chelsea nu vill försöka knyta till sig David Villa i januari. Storklubben har tidigare kopplats ihop med Atletico Madrids Falcao, men tidningen skriver nu att Villa även är ett alternativ.

David Villa har fått sparsamt med speltid i Barcelona och Chelsea uppges vilja låna spanjoren över vårsäsongen. Därmed ska han inte stå i vägen för Falcao, som uppges vara klubbens drömanfallare på längre sikt och anses svår att värva i vinter. Dels ska Villa fungera som back-up till Fernando Torres som central anfallare, dels för att utmana om en startplats på någon av ytterpositionerna.

Ett annat alternativ uppges vara den unge tyske anfallaren Andre Schurrle, men den värvningen ska bara komma i fråga inte värvningarna av Villa och Falcao lyckas.

Publicerad 2012-12-25 kl 23:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå