POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Neymar: "Jag flyttar inte i vinter"

Den brasilianska storstjärnan Neymar kopplas alltid ihop med europeiska toppklubbar när det börjar vankas Silly Season. Nu går han själv ut och fastställer att han inte lämnas Santos i vinter.

– Jag är lycklig i Santos, så det är inte rätt tillfälle att lämna. Tillfället kommer att komma, för jag har drömt om att spela i Europa sedan jag var en liten pojke, men det tillfället är inte här än. Jag kan inte se mig själv spela för något annat lag, säger Neymar till TV Bandeirantes.

Stjärnan meddelar att han istället fokuserar på att försöka vinna Confederations Cup med Brasilien och ligaspelet med Santos.

Publicerad 2012-12-26 kl 14:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå