Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan säljer - för att köpa Balotelli

Enligt Gazzetta dello Sport har Milan en ny plan för transferfönstret. Klubben ska planera att sälja spelare för att få in 35 miljoner euro. Pengar de vill använda för att värva Manchester Citys anfallare, Mario Balotelli.

Milan har redan sålt Pato till Corinthians för 15 miljoner euro. Resten av pengarna hoppas de få in genom att sälja Robinho till Santos och Ignazio Abate till ryska Zenit St Petersburg.

Samtidigt kommer det uppgifter om att förhandlingarna med Santos har strandat och att Manchester City anser Balotelli vara osäljbar. Det sistnämnda är dock ifrågasatt i England efter att Balotelli hamnat i handgemäng med tränaren Roberto Mancini. Daily Mail menar att klubben är villiga att sälja spelaren, men fortsätter att uppehålla fasaden av att de vill behålla Balotelli för att trissa upp priset på spelaren.

 

Publicerad 2013-01-05 kl 16:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons