Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Beckham till Qatar?

David Beckham har ännu inte bestämt sig vilken som blir hans nästa klubb. Det har bland annat ryktats om PSG, West Ham, QPR och Monaco. Nu uppger dock The Sun att mittfältaren har fått ett tvåårskontrakt från Qatar. I kontraktet lär det även ingå en roll som PR-man för att göra reklam för VM i Qatar 2022.

Enligt tidningens källa i Qatar är landet imponerade av vad Beckham gjort för fotbollen i USA och hoppas att han kan promota deras liga lika framgångsrikt. Källan ska även säga att, “rent pengamässigt är det inte någon annan som kan mäta sig med vad Qatar har att erbjuda”.

Publicerad 2013-01-09 kl 08:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons