Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Missade Jonas Olsson - Här är QPR:s nya mål

Queens Park Rangers ska ha gett upp möjligheten att värva Jonas Olsson efter att ha fått ett bud nekat av WBA. Nu har Harry Redknapp kastat sig in i jakten på Atson Villas mittback, Richard Dunne, skriver The Mirror.

Den 33-årige irländske mittbacken har inte spelat en match sedan EM 2012 på grund av skador, men hoppas vara tillbaka i träning snart. Redknapp har tidigare försökt värva Dunne, då Redknapp tränade Tottenham, och eftersom Dunnes kontrakt går ut i sommar kan det vara läge för ett köp.

Även de amerikanska klubbarna LA Galaxy och New York Red Bulls har uppgetts vara intresserade av mittbacken.

Publicerad 2013-01-11 kl 11:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons