Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Missade Jonas Olsson - Här är QPR:s nya mål

Queens Park Rangers ska ha gett upp möjligheten att värva Jonas Olsson efter att ha fått ett bud nekat av WBA. Nu har Harry Redknapp kastat sig in i jakten på Atson Villas mittback, Richard Dunne, skriver The Mirror.

Den 33-årige irländske mittbacken har inte spelat en match sedan EM 2012 på grund av skador, men hoppas vara tillbaka i träning snart. Redknapp har tidigare försökt värva Dunne, då Redknapp tränade Tottenham, och eftersom Dunnes kontrakt går ut i sommar kan det vara läge för ett köp.

Även de amerikanska klubbarna LA Galaxy och New York Red Bulls har uppgetts vara intresserade av mittbacken.

Publicerad 2013-01-11 kl 11:25

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER