Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United intresserade av Elmanders lagkamrat

Manchester United har tidigare kopplats ihop med Galatasarays målvakt, Fernando Muslera. Den 26-årige uruguayanske landslagsmålvakten imponerade stort när lagen möttes i Champions League och ska även han vara sugen på en flytt till klubben.

– Det är troligtvis varje fotbollsspelares dröm att spela i England, inte bara min. Jag har ett kontrakt med Galatasaray, men om ett erbjudande dyker upp och det gynnar klubben så varför inte?, säger Muslera till Haberturk.

Galatasaray har dock gått ut med att Muslera är osäljbar. Vice presidenten Ali Durust sade att klubben “aldrig vill sälja” Muslera, enligt Soccerway.com. Manchester United leder Premier League för tillfället, men Sir Alex Ferguson uppges inte riktigt ha fullt förtroende för sina målvakter David De Gea och Anders Lindegaard.

Publicerad 2013-01-12 kl 15:24

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons