Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Atleticos plan - vill "rädda" Torres från Chelsea

Här är årets hittills hetaste rykte. Atletico de Madrid vill ”rädda” Fernando Torres från Chelsea och förbereder ett lånebud på forwarden.

Den spanske landslagsmannen har ju en minst sagt tungt tid bakom sig i Londonklubben. Nu skriver the Sunday Express att han kan återvända till Spanien och sin genombrottsklubb Atletico de Madrid. ”El Niño” är älskad på el Madrigal och när han spelade i La Liga öste han in mål med ett snitt på 0,5 per match.

Trots att Atletico på intet sätt var en toppklubb nådde han upp till 75 ligafullträffar för dem. Skulle han välja en återkomst  dit rör det sig med all sannolikhet om ett säsongslångt lån från och med kommande sommar. Samtidigt skriver Sunday Express att två tidigare Chelsea-managers – Claudio Ranieri i Monaco och Carlo Ancelotti i PSG – vill försöka lägga sig i budgivningen inför kommande sommar.

 

 

Publicerad 2013-01-13 kl 12:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons