Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Reading mot Iago Aspas - och Zambias hjälte

Celta Vigos 23-åring, Iago Aspas, har kopplats ihop med flera toppklubbar i Premier League under Silly Season. Nu skriver Daily Mail att Reading kommer att göra ett försök att värva anfallaren i hopp om att han ska rädda laget från nedflyttning.

Reading ligger i nuläget på 19 plats i Premier League och planerar även att värva Stoppila Sunzu. Zambiern var den som satte den avgörande straffen när Zambia vann de afrikanska mästerskapen 2012. Även Sunzu är 23 år, men trivs bäst som mittback eller på det defensiva mittfältet.

Publicerad 2013-01-15 kl 08:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons