Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Aston Villa kan sno åt sig Boateng

Den förre AIK-spelaren, Derek Boateng, har dragit till sig flera Premier League-klubbars intresse. Den ghananske landslagsmannen har kopplats starkt till Fulham och även genomgått en läkarundersökning för klubben.

Nu rapporterar dock Daily Mirror att Aston Villa kan sno åt sig Boateng mitt framför ögonen på Fulham. Aston Villas tränare, Paul Lambert, har tidigare erkänt att han söker en defensiv mittfältare och att det inte är ett alternativ att Nigel Reo-Coker återvänder till klubben.

Publicerad 2013-01-17 kl 09:56

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons