Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Inga bud på utfryste Chelseastjärnan

Florent Malouda var tidigare en av Chelseas stjärnor men idag är situationen helt annorlunda. Fransmannen är sedan i somras bortplockad från A-truppen och tränar numera med klubbens ungdomslag. Detta efter att han nobbat flera bud från intresserade klubbar i somras.

Av naturliga skäl vill både klubben och Malouda att fransmannen hittar en ny klubb, men det verkar bli svårare än de hoppats. Enligt The Sun har Chelsea inte fått in ett enda bud på Malouda och klubben sägs nu fundera på att låta honom gå gratis bara för att slippa hans lön på 782 000 kronor i veckan.

– Det har blivit en mycket jobbig situation. Han (Malouda) vill lämna och klubben vill att han gör det. Men eftersom han inte spelar i A-laget har han försvunnit från andra klubbars radar och de glömmer bort honom, säger en källa inom klubben till The Sun.

Publicerad 2013-01-17 kl 13:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons