Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bayerns superbud på Suarez

Med Pep Guardiola på ingång till klubben har Bayern München kopplats ihop med flera nyförvärv som Guardiola ska vilja köpa i sommar. Nu skriver Daily Express att den tyska storklubben planerar ett superbud på Liverpools anfallare Luis Suarez.

Bayern ska vara beredda att lägga ut hisnande 412 miljoner kronor för uruguayanen som imponerat stort i Liverpool under säsongen. Med på Bayerns lista på möjliga nyförvärv ska även Radamel Falcao, Edison Cavani och Edin Dzeko vara.

Publicerad 2013-01-23 kl 11:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons