Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Zaha läkarundersöks av United inom 48 timmar

Ryktena kring Wilfried Zaha och Manchester United blir allt fler och intensivare. Nu skriver Sky Sports att talangen kommer att genomföra en läkarundersökning hos Manchester United inom 48 timmar. Om allt går bra där ska det vara mycket nära att övergången är helt klar.

Zaha har imponerat stort i Crystal Palace, vilket gjort att han kopplats ihop med storklubbar som Manchester United och Arsenal, han har även fått spela sin första landskamp för England när de mötte Sverige på invigningen av Friends Arena.

Manchester United och Crystal Palace har uppgetts vara överens om en prislapp på 154 miljoner kronor för 20-åringen.

Publicerad 2013-01-24 kl 14:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons