Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Zaha klar - Han kan bli Uniteds nästa värvning

Manchester United gjorde nyligen klart med Crystal Palace om en värvning av yttern Wilfried Zaha. Trots att Sir Alex Ferguson tidigare sagt att klubben inte skulle värva, i alla fall inte stort, i vinter.

Nu kommer det rapporter om att klubben kan göra ännu en värvning i vinter. Daily Mail skriver att Ferguson är intresserad av att värva St Etiennes mittback Kurt Zouma. Den 19-årige franske talangen ska ses som en långsiktig ersättare till Rio Ferdinand och Nemanja Vidic. Zouma beräknas kosta 82 miljoner kronor att värva.

Tidigare har även Benficas mittback Ezequiel Garay pekats ut som en möjlig värvning på mittbackspositionen för United.

Publicerad 2013-01-25 kl 15:38

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons