Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Juve värvar mittfältare

Juventus har gjort klart med den 18-årige mittfältstalangen Jose Cevallos. Ecuadorianen sade själv att han var klar för klubben redan för en vecka sedan men nu har även klubben bekräftat värvningen på sin officiella hemsida.

Cevallos spelade tidigare för LDU Quito och har även utmärkt sig i Ecuadors U-20 landslag. Han kommer att anlända till Juventus på lån för resten av säsongen. Om Juventus är nöjda med talangen kan de även välja att utnyttja lånekontraktets köpoption när säsongen är över.

Publicerad 2013-01-28 kl 20:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons