Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

”David Villa vill gärna till Arsenal”

Arsene Wenger har erkänt intresse för Barcelonas David Villa, men sade nyligen att övergången är ”död” då Barcelona visat sig ovilliga att sälja den 31-årige anfallaren. Men enligt goal.com så kommer Arsenal att göra ett sista försök med ett bud på Villa värt runt 110 miljoner kronor för att se om Barcelona kan lockas att släppa anfallaren, och ska kunna tänka sig att öka budet till drygt 130 miljoner om det skulle krävas. Enligt Goal som hänvisar till spanska källor så vill Villa gärna flytta till Arsenal eftersom hans speltid i Barcelona är begränsad.

 

Publicerad 2013-01-31 kl 11:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons