Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

WBA: "Odemwinge får inte prata med QPR"

En av transferfönstrets mest infekterade övergångar är West Bromwich Albions anfallare, Peter Odemwingies eventuella övergång till Queens Park Rangers. Tidigare har WBA nobbat intresset, men Odemwinge gått ut i pressen och på twitter och anklagat WBA för att de inte låter honom lämna.

Nu har förhandlingarna blivit än mer ansträngda sedan WBA gjort ett officiellt uttalande om affären.

Klubben har nämligen gått ut och meddelat att deras anfallare Peter Odemwingie inte är på väg till QPR. De säger att de har förhandlat med QPR, men inte kommit överens, och att Odemwinge inte har deras tillåtelse att prata med klubben. Då ska det även sägas att Odemwinge redan åkt till London för att försöka få igenom övergången.

Publicerad 2013-01-31 kl 21:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons