Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uniteds plan: Värva gammal Arsenalkapten - igen

Manchester United har gjort det förut, värvat gamla Arsenalstjärnor. Frågan är nu om Cesc Fabregas ska återförenas med sin gamle kompis Robin van Persie på Old Trafford.

Ryktena om en affär med Barcelona har dykt upp tidigare, och nu blåser ESPN nytt liv i historien kring den spanske världs- och Europamästaren. Sajten uppger att nye managern David Moyes vill stärka upp United på mittfältet och att Fabregas skulle ligga högst upp på önskelistan ihop med Marouane Fellaini från Everton. Även Thiago Alcantara nämns i spekulationerna.

Men Arsenal behöver inte oroa sig för att gå miste om sin förre lagkapten. I överenskommelsen som slöts med Barcelona när Cesc flyttade dit står det att Londonlaget har rätt at matcha alla bud som läggs på 26-åringen. Sedan är det upp till Cesc att avgöra vart han helst vill flytta.

Publicerad 2013-05-29 kl 10:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons