Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpool värvar från Barcelona

Liverpools manager Brendan Rodgers har en “soft spot” för Barcelona. Han hyllar ofta det sätt som Barcelona spelar på och har tidigare försökt att plocka in Barcelonas talang Cristian Tello utan att lyckas. Nu ser det dock ut som att Rodgers nästan har en Barcelona-talang på ingång. Eller Sevilla-talang om sanningen ska fram. Det handlar om 20-årige anfallaren Luis Alberto som Barcelona har lånat från Sevilla den senaste säsongen. Anfallaren har ännu inte gjort någon A-lagsmatch för Barcelona och klubben är inte intresserat av att skriva ett längre kontrakt med spelaren. Därför ser det nu ut som att Luis Alberto går från Sevilla till Liverpool. Han gjorde sju matcher för Sevilla och den senaste säsongen gjorde han 35 matcher och elva mål med Barcelona B.

Publicerad 2013-05-30 kl 12:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons