Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Får Mourinho behålla Lukaku?

Romelo Lukaku lånades förra säsongen ut till West Bromwich från Chelsea där han inte lyckats ta en plats. I West Brom gjorde belgaren stor succé och noterades för 17 ligamål. Efter nästa säsong väntar VM i Brasilien och Lukaku hoppas på att gå dit med det talangfulla Belgien. Men anfallaren är orolig för att om han stannar i Chelsea så begränsas hans speltid, och därmed hans chanser till att få starta för det belgiska landslaget, skriver The Guardian.

ANNONS
Lukaku tippas därför be om att lånas ut igen för att garanteras mer speltid, något som Jose Mourinho antagligen kan få svårt att garantera. Särskilt om någon av de anfallare som kopplas ihop med Chelsea skulle värvas och skärpa konkurrensen i klubben ytterligare. En tänkbar lånedestination är Dortmund som kan vara på väg at tappa Robert Lewandowski, och där Lukaku dessutom skulle få spela Champions League-fotboll.
Publicerad 2013-06-05 kl 07:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto