Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Trots bitattacken på Ivanovic - Suarez nära 380-miljonersflytt till Chelsea

Luis Suaréz kan göra en Fernando Torres. Enligt tidningen AS är Liverpoolstjärnan nära att flytta till Chelsea. Priset: 380 miljoner kronor.

Enligt vad tidningen skriver har uruguayanen seglat upp som José Mourinhos favoritvärvning efter att portugisen insett att slaget om Edinson Cavani förmodligen är förlorat. Den sistnämnde kommer allt närmare PSG och då tyder det mesta, enligt AS, på att Chelsea går all in på Suarez. Hans lön påstås hamna kring en miljon kronor i veckan och övergångssumman stannar vid 380 miljoner kronor.
Om affären blir verklighet blir det intressant att se hur Suarez och Branislav Ivanovic kommer överens. Duon hamnade ju minst sagt i rampljuset tidigare i våras efter att anfallaren bet mittbacken i armen under en Premier League-match. Spelarna slöt dock fred efter att Suarez bett om ursäkt.

Publicerad 2013-07-04 kl 22:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons