POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Suarez kan göra chockövergång - till Arsenal

Luis Suarez är på väg att lämna Liverpool. En av orsakerna sägs vara att han ledsnat på den brittiska pressen och alla skriverier om hans person och alla hans skandaler. Real Madrid har pekats ut som ett mycket möjligt mål för uruguayanen och därför är det lite märkligt med det senaste ryktet – Arsenal.

Att klubben jagar anfallare lär ingen ha missat. Gonzalo Higuain uppges vara väldigt nära och Wayne Rooney har pekats ut som en högt prioriterad spelare.
Därför kanske det inte är så överraskande att man även tar sig en titt på en annan tillgänglig anfallare av rang. Men är Suarez verkligen intresserad av att flytta om han ändå ska vara kvar inom den engelska fotbollen?

Publicerad 2013-07-05 kl 11:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå