Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United och Inter jagar Eto’o

Chelsea och Jose Mourinho lär vilja ha honom. Enligt Gazzetta dello Sport är även Manchester-klubbarna och Inter redo att försöka värva in 32-årige Samuel Eto’o från skuldtyngda Anzji Machatjkala. Enligt den italienska tidningen har United till och med träffat anfallarens agent Claudio Vuigorelli för att diskutera möjligheterna att få fram en överenskommelse. Priset på spelaren sägs ligga så pass lågt som på 50 miljoner kronor. Eto’o har desto tyngre lönepost då han lär tjäna runt 182 miljoner per år efter skatt vilket gör honom till den bäst betalde spelaren i världen. Han ska dock vara redo att gå ned en smula i lön…

 

Publicerad 2013-08-19 kl 13:38

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons