POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

”Beckham vill ha Ronaldo i sitt MLS-lag”

David Beckham ska som bekant starta ett MLS-lag i Miami och även om det dröjer till 2017 innan de träder in i MLS så är arbetet med laget igång. Beckham som var känd för sin fina högerfot har parallellt med karriären även visat sig ha en näsa för affärer och har såklart insett vikten av att marknadsföra sitt lagnybygge. Och ett bra sätt att få igång snacket om ett lag är ju ett saftigt sillyrykte – så vad sägs om att David Beckham enligt uppgifter i The Sun hoppas kunna ta den då 32-årige Cristiano Ronaldo till Miami 2017 när laget sägs vara redo att kliva in i ligan. Realistiskt? Nej, kanske inte – men kittlande, absolut. Rimligtvis har Ronaldo då nån säsong kvar på toppnivå men vem vet, kanske kan chansen att spela för gamle United-kompisen (och en hög lön) locka portugisen till södra Florida.

Publicerad 2014-02-18 kl 09:48

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto