POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

"Ryktas att Moyes lämnar United"

För Sillybloggen är (nästan) inga rykten för osannolika och när det dyker upp ett så här smaskigt ett så kan bloggen inte hålla fingrarna ur ryktesburken. Enligt engelske tv- och radiojournalisten Andy Goldstein så har han hört att New York-börsen (som i skrivande stund inte har öppnat för dagen) där familjen Glazer har listat Manchester Uniteds aktie har informerats om att David Moyes ska lämna sin position som manager i klubben.

Goldstein känner kanske själv att uppgifterna inte är sprängfyllda med substans så han garderade sig lite senare med att twittra: “Det kan vara skitsnack”. Och med tanke på Goldsteins facit där han felaktigt dödförklarat gamle Chelseaspelaren Jason Cundy och lika felaktigt pekat ut Rio Ferdinands twitterkonto som fejk så kanske en gardering är på sin plats.

Publicerad 2014-02-26 kl 13:10

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto