Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpool intresserade av Serie A-stjärnan

Tidigare har det rapporterats om att Udineses talangfulle anfallare, Luis Muriel, ska ha meddelat klubben att han vill flytta till Premier League under sommarens transferfönster. Nu har klubbarna börjat agera.

Enligt Metro ska Liverpool i nuläget överväga att lägga ett bud på 179 miljoner kronor för colombianen. Detta för att ha ett högklassigt komplement till Luis Suarez och Daniel Sturridge. Andra klubbar som uppges vara intresserade av anfallaren är Chelsea, Manchester City och Barcelona.

 

Publicerad 2014-03-20 kl 22:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons